Poti sa fi sustinator activ al proiectului nostru si poti sa te bucuri de noile clipuri ce te vor purta in povestea care se anunta a fi cea mai mare aventura cinematografica romaneasca din ultimele decenii.

 

Arunca o privire in spatele cortinei si descopera  making-of -ul calatoriei ce va schimba o lume intreaga. Daca iti place ceea ce vezi si doresti sa ne sustii, afla ca de-acum o poti face cu ajutorul unui  SMS la numarul 7410 cu mesajul eg10. Vei primi un mesaj si vei raspunde  eg10 DA  (abonatii retelei RDS vor trimite SMS la 7530). Avem deasemenea optiunea platii cu cardul(dupa confirmarea platii vei primi un mesaj pe emailul tau cu parola de acces)

Prin acest demers devii membru si acces nelimitat la toate informatiile prezente pe site-ul nostru

Urmeaza sa va dezvaluim si alte surprize ce va vor purta in legendara lume a Comorii pierdute! Hai sa ramanem in stransa legatura: aboneaza-te la noul nostru canal de Youtube unde vei avea in premiera clipuri din timpul filmarilor plus cateva propuneri care te vor provoca sa devii parte activa in aceasta calatorie pe care ne-am propus sa o facem alaturi de tine, pentru tine.